Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.84.139.101 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Renate Eevenaar Renate Eevenaar
Piloxing heeft snel een heel goed effect! In een korte tijd heeft Piloxing bijgedragen tot een veel bewustere houding, tijdens de les, maar ook op alledaagse momenten. Rug recht, borst vooruit en bekken goed. Mijn benen en armen voelen strakker en goed getraind aan door de balansoefeningen en het boxen. De kracht- en balansoefeningen vind ik vrij zwaar maar prima zwaar. Het dansen werkt wel goed na de balans- en spieroefeningen. Dan kun je even alles loslaten ook al zouden de dansoefeningen wat meer tempo kunnen hebben zodat de hartslag meer omhoog gaat.
Jennifer van der Wetering Jennifer van der Wetering
(14 jaar) Ik ben met mijn moeder Esther Houtman in 2011 begonnen met Zumba in Uithuizermeeden. Ik vind het heel leuk. Door Zumba ben ik al 12 kg afgevallen! In het begin was het wat lastig maar nu gaat het veel beter. Voor mijn verjaardag heb ik Zumba gehad e ik ga zeker meer oefenen!
Esther Houtman Esther Houtman
Zumba is een heerlijke manier van bewegen...lekker dansen met een glimlach. Ik ben met mijn dochter Jennifer gestart in 2011. Het was eerst even wenne aan al die nieuwe pasjes maar hoe meer je er onthild en hoe langer je volhield des te groter was het genot. En wat een overwinning als je het uur volbracht! Ik heb weer helemaal zin in het nieuwe seizoen!
Karin Heesen en Jorinde Karin Heesen en Jorinde
(moeder en dochter over Zumba en PILOXING) Rugklachten had ik vroeger wel maar die ben ik eigenlijk al kwijt sinds ik bij Move in da Zity aan Zumba begon en structureel meer ging bewegen. (ik doe ook bepaalde oefeningen bij het opstaan). In de tijd dat ik aan Zumba begon draaide ik veel nachtdiensten. Ik had het toen altijd koud. Nadat ik aan de Zumbalessen begon , had ik daar veel minder last van. Sinds een jaar volg ik met mijn dochter Jorinde PILOXING bij Move in da Zity. We genieten erg van de PILOXING lessen van Ewa. Vooral haar enthousiasme maken de lessen leuk. Ook dat Jorinde en ik er samen veel lol in hebben. En dat het Jorinde enorm goed doet. Zij zit veel beter in haar vel na een PILOXING les! Ze werkt er zo hard dat ze nergens anders over na kan denken en dat doet haar goed. Hoewel ik Zumba veel vrolijker vind , begin ik steeds meer lol en uitdaging te zien in PILOXING. Het stabiliteit ontwikkelen vind ik heel leuk. De uitdaging is het om steeds een beetje verder te gaan en te kunnen. Ik merk zeker dat dit ook altijd doorwerkt in uitdagingen in het normale leven. Eerst zou ik zelf nooit voor PILOXING gekozen hebben omdat ik de box-blokken heel raar vond. Nu ik er aan mee doe, begin ik ook te genieten van het โ€˜mogenโ€™ boxen. Even alles er uit gooien! En Jorinde vindt PILOXING gemakkelijker en leuker dan Zumba.
Vera Rutgers Vera Rutgers
Ik ben in 2009 begonnen met Zumba bij Move in da Zity in Uithuizermeeden. Toen het nog Zumba in da Zity hette. De opzwepende muziek en de leuke instructrice hebben het voor mij tot een verslaving gemaakt. Ik kan er niet meer zonder. In 2013 volgde ik zelf de opleiding tot Zumba docente en sta ik nu zelf voor de groep!
Mirjam Rutgers Mirjam Rutgers
Ik zit inmiddels al een jaar op PILOXING in Zuidlaren. Ik vind de combinatie van de drie onderdelen erg leuk en afwisselend. Tegen het einde van de les komt ook een blok met grondoefeningen voor buik en bil. Dat vind ik een goede aanvulling. De kracht van de les zit hem voor mij in de afwisseling, het tempo. Echt lekker zweten en het gevoel dat je wat gedaan hebt. He onderdeel boksen vindt ik erg leuk. Ik houd er goed getrainde armen aan over. He onderdeel Pilates helpt mij bij mijn rugklachten en bij het ontwikkelen van meer stabiliteit.
Henriette Visser Henriette Visser
Voordat ik met PILOXING ben begonnen heb ik me eerst via het internet verdiept in wat PILOXING eigenlijk inhoudt. Bij PILOXING moet je denken aan een mix van pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid รฉn dans voor plezier. Inmiddels ben ik een jaar bezig met PILOXING. Ik word er vrolijk van, krijg er energie van en door de manier waarop Ewa, onze instructrice, les geeft raak ik helemaal enthousiast! Het is ontzettend leuk om met een groep enthousiaste meiden een uur aan de slag te zijn. Ondanks mijn lichamelijke beperking door reuma ben ik toch in staat om heel veel onderdelen van de lessen mee te doen. PILOXING is een intensieve uptempo workout waar je ontzettend veel beweegt. Je hebt echt geen tijd om stil te staan en in hoog tempo wissel je telkens tussen allerlei verschillende pilates-, boks en dansoefeningen. Het lijkt soms wel een beetje op een intervaltraining door verschil in snelheid van de oefeningen. De ene keer gaat het heel snel en bij een andere oefening juist weer rustiger.
Jeanine Vosselman Jeanine Vosselman
(50 jr, werkt bij gemeente Groningen) over Zumba: Zumba is een uurtje zomer maar dan het hele jaar door. Vooral de snellere nummers waarbij je flink aan je conditie werktzijn mijn favoriet. Ewa geeft op een hele leuke en open maner les.
Naomi Geerdink Naomi Geerdink
Ik ben in 2009 met Zumba bij Move in da Zity in Groningen, De Hunze gestart. Zumba maakt voor mij bewegen leuk. Het is voor mij een en al energie. Door de opzwepende muziek en de goed te volgen choreografie is het iedere week weer een feestje om aan de lessen deel te nemen. Voor mij is het een fijne manier van bewegen waar ik veel energie uit put. Het is een pittige training maar goed vol te houden door het enthousiasme van Ewa, de docente.
Corrie Bos Corrie Bos
Nog nooit heb ik het zo lang bij een sport volgehouden! Ik ben bij Move in da Zity gestart in 2009 met Zumba. Ik ga er wekelijks met plezier naartoe ga.De muziek vind ik geweldig. Iedere keer weer andere nummers. Dat houdt het afwisselend
Yvonne en Anniek Yvonne en Anniek
Sinds wij naar Piloxing gaan zijn wij niet meer naar de fysiotherapeut geweest. Wat ons betreft een aanrader dus voor iedereen ! Door de ontwikkeling van een betere houding en meer kracht zijn de lichamelijke ongemakken,als rugpijn, spanning/ stress in de schouders behoorlijk verminderd. Mijn dochter Anniek (15 jr.) en ik zijn zeer positief over Piloxing bij Ewa. Piloxing maakt ons bewuster van ons lijf. Daardoor kunnen we ons ook in ons dagelijks leven corrigeren. Ook de conditie is verbeterd. De afwisseling in de blokken (conditie en kracht) is zeer prettig, op de momenten dat je denkt het niet goed meer vol te kunnen houden, volgt er alweer een ander blokje. De leuke muziek helpt ook. Door de cooling down hebben we de volgnde dag geen last van spierpijn. Hierdoor komen we ontspannen bij een les Piloxing vandaan. Groeten van Anique en Yvonne uit Zuidlaren