Restorative Yoga is een heerlijke les om helemaal tot jezelf te komen. Het vermindert stress en helpt om de onbalans, veroorzaakt door alledaagse momenten van spanning of ingrijpende gebeurtenissen in je leven, te herstellen. Het laat de energie in je lichaam weer vrij stromen zodat je je weer verfrist voelt en vernieuwd.

In Restorative Yoga leer je te ontspannen in zittende of liggende yogaposes, gebruik makend van de zwaartekracht. (Soms kun je daarbij hulpmiddelen gebruiken (dekens, riemen, blokken)

Door langer in een yogahouding te blijven en daarbij bewust adem te halen en je lichaam waar te nemen kom je diep in contact met je zelf in het nu. Je ontwikkelt een kalme aanwezigheid die nodig is voor mentaal en fysiek uithoudingsvermogen. Diep liggende spanningen die zich in je weefsel hebben vastgezet lossen langzaam op en je lichaam hervindt zijn natuurlijke en gezonde balans.

De les is geschickt voor wie tijdelijk minder energie heeft of te veel stress ervaart  en voor wie herstellende is van ziekte, oververmoeidheid of een burn-out.

  • Aanmelden

    Doe mee met de strippenkaart van je keuze! 10 of 20 strippenkaart!

    Lees meer
  • Speciale Tarieven

    Studenten en scholieren ontvangen korting!

    Bekijk tarieven