Zumba groepsles Groningen

De groepsles voor dansen in Groningen is echt wel Zumba. Zumba is Colombiaans en betekent “snel bewegen en plezier maken”Bij Zumba fitness: een combinatie van fitness en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Calypso, Reggaeton, Flamenco en Hip Hop wordt de training een feestje. Zumba fitness is goed voor je vetverbranding, vooral als je het regelmatig doet: ‘Afhankelijk van je lichaam kun je tijdens een uur Zumba fitness wel 500 tot 1000 calorieën verbranden. Bovendien train je je ‘core’ (rompspieren) waardoor je een betere dagelijkse stabiliteit ontwikkelt.

Zumba fitness is anders dan gewone fitness groepslessen in Groningen, omdat je eigenlijk aan het dansen bent. Na een aantal groepslessen heb je de basispassen van de verschillende ritmes onder de knie. De dansjes zijn dan heel goed te volgen. De aanstekelijke muziek werkt heel positief. Het ritme wordt geassocieerd met zomer, zon en gezelligheid, waardoor iedereen ook op een saaie grauwe dag toch blij naar huis gaat. Zumba is dus ook uitermate goed voor je geest! Zumba is – afhankelijk van je conditie – voor iedereen in de leeftijd van 5 tot 65 jaar!

Proefles Zumba Groningen? Klik hier

Voor de duur van de lockdown kun je onze Zumba lessen online volgen.
Klik hier voor ons lesrooster. De eerste online les is gratis! Geef je hier op! 

Power Pilates

Het uitgangspunt van Pilates is het kweken van een sterke core en lange spieren in armen en benen. De aandacht ligt bij concentratie, ademhaling en de kwaliteit van de bewegingen. Je versterkt je lichaam, concentreert je op de ademhaling en vergroot je souplesse. Speciale aandacht gaat uit naar je buik, onderrug en bilspieren. In Pilates leer je ook je houding te verbeteren.
Power Pilates is een pittige vorm van de Pilates methode. Tijdens de Power Pilates lessen ligt het tempo en het niveau van de oefeningen hoger. We werken hier gedeeltelijk ook met gewichten. Power pilates doe je als je je lichaam fysiek sterker uit wilt dagen. Ook tijdens de Power Pilates lessen zijn concentratie, nauwkeurigheid en ademhaling belangrijke elementen.

Proefles Powerpilates Groningen? Klik hier!

Voor de duur van de lockdown kun je onze Pilates lessen online volgen.
Klik hier voor ons lesrooster. De eerste online les is gratis! Geef je hier op!