Zumba →

Piloxing →

Personal Training →

 

Zumba groepsles Groningen

De groepsles voor dansen in Groningen is echt wel Zumba. Bij Zumba fitness: een combinatie van fitness en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Calypso, Reggaeton, Flamenco en Hip Hop wordt de training een feestje.

De betekenis van deze Colombiaanse groepslessen zeggen dan ook genoeg: ‘snel bewegen en plezier maken. Zumba fitness is goed voor je vetverbranding, vooral als je het regelmatig doet: ‘Afhankelijk van je lichaam kun je tijdens een uur Zumba fitness wel 500 tot 1000 calorieën verbranden. Bovendien train je je ‘core’ (rompspieren) waardoor je een betere dagelijkse stabiliteit ontwikkelt.

Zumba fitness is anders dan gewone fitness groepslessen in Groningen, omdat je eigenlijk aan het dansen bent. Na een aantal groepslessen heb je de basispassen van de verschillende ritmes onder de knie. De dansjes zijn dan heel goed te volgen. De aanstekelijke muziek werkt heel positief. Het ritme wordt geassocieerd met zomer, zon en gezelligheid, waardoor iedereen ook op een saaie grauwe dag toch blij naar huis gaat. Zumba is dus ook uitermate goed voor je geest! Zumba is – afhankelijk van je conditie – voor iedereen in de leeftijd van 5 tot 65 jaar!

Gratis proefles Zumba Groningen? Klik hier

 

Groepsles Piloxing

Piloxing is dé nieuwe rage op fitnessgebied, ook in Groningen! Het is het eerste programma waarbij de spieropbouw van Pilates, de cardio van boksen, kracht van boksen en het plezier en sensualiteit van dans worden gecombineerd. Deze groepsles in Groningen realiseert een high energy workout. In één groepsles Piloxing train je je houdingsspieren en werk je tegelijk aan je conditie!

Gratis proefles Piloxing? Klik hier

 

Groepslessen toch niet jouw ding?

Ga voor Personal training

Ontwikkeld in 1920 door Joseph Pilates is Pilates een methode die erop gericht is de bewegingen en de krachten in het lijf vloeiender te maken.
Pilates is meer dan een lichamelijke training, het is een methode die de fysieke en mentale controle van je bewegingen vergroot, met name als deze onder de supervisie van een gespecialiseerde coach uitgevoerd worden.

Basisprincipes van Pilates
Concentratie:
Bij Pilates voer je de bewegingen met aandacht voor je lijf en elke specifieke beweging uit.
Controle:
Je voert de bewegingen uit met aandacht voor je lichaamshouding en de positie van alle lichaamsdelen, zelfs de tenen, t.o.v van elkaar
Stabilisatie en versterking van het centrum (core):
Door specifieke oefeningen voor buik, bekken en rug uitgevoerd met aandacht voor de juiste positionering wordt je core versterkt.
Vloeiend bewegen:
Pilates bevordert de ontwikkeling van soeplesse en harmonie in je bewegingen.
Ademhaling:
Bij Pilates coördineer je adem en beweging. Dit bevordert de verdieping van de ademhaling en de de beheersing van de beweging.

Pilates Personal Training:
De Pilates methode baseert op een grondige kennis van de werking van het menselijk bewegingsapparaat. Tijdens een Pilates Personal Training sessie corrigeert de trainer je en leert je het juiste alignment van de oefeningen zodat je deze vanuit de juiste spanning en ontspanning van de verschillende lichaamsdelen kunt uitvoeren.
Of je nu een beginner bent of al gevorderder, een privé les Pilates brengt je altijd een stap verder.

Voor mensen met blessures of fysieke beperkingen worden de oefeningen al naar gelang de individuele mogelijkheden en doelstellingen op maat aangeboden.
Privé lessen zijn ook erg geschikt om je voor te bereiden op het Pilateswerk met toestellen. Of om je sterker te maken zodat je een stap verder komt in je beoefening.
De lessen worden gegeven door Bianca Pratali, professionele danser en Pilates docente en vinden plaats bij je thuis- of werklocatie. Individueel of in groepjes van t/m 3 personen.

Bij een boeking vanaf 5 sessies wordt er een persoonlijk oefenrooster op maakt voor je gemaakt.
Lees meer over Bianca Pratali.
Lees meer over der tarieven van Pilates Personal Training.

Ontvang nu 50% korting op jouw eerste Pilates Personal Training!

  • Aanmelden

    Doe mee met de strippenkaart van je keuze! 10 of 20 strippenkaart!

    Lees meer
  • Speciale Tarieven

    Studenten en scholieren ontvangen korting!

    Bekijk tarieven