Bij Move in da Zity betaal je met strippenkaarten. Je hebt géén inschrijfgeld en geen opzegtermijn! De proeflessen zijn gratis (eenmalig per activiteit) Voor Uithuizermeeden gelden andere voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Strippenkaarten:

De strippenkaarten of de losse lessen dienen vóór bezoek aan de lessen betaald te zijn. Betaling kan verricht worden via rekening nr. NL90 INGB 0009 4792 77 t.n.v Total Wave in Groningen of contant vóór begin van de les. Vermeld bij het overmaken de naam van degene die de lessen volgt, de dag en de locatie!

Geldigheidsduur strippenkaarten:

Een 20-strippen kaart is 24 weken geldig*
Een 10 strippen kaart is 12 weken geldig* Een open 10-SK is 24 weken geldig

* De vakantieperiodes of feestdagen tellen niet mee. Als binnen de geldigheidsperiode van b.v. een 20 strippen-kaart een of meerdere vakantieweken of dagen vallen wordt de strippenkaart met dit aantal weken of dagen verlengd.

Als je je nieuwe SK (strippenkaart) vóór afloop van de geldigheidstermijn koopt ontvang je 5 euro korting op je nieuwe SK!

Niet gebruikte strippen:

Na de geldigheidsperiode van de strippenkaart kun de je strippen niet meer gebruiken. Wel kun je als je zelf stopt met de lessen, de geldigheidsduur nog niet afgelopen is en er nog strippen over zijn deze aan iemand anders geven of doorverkopen. Niet gevolgde lessen kunnen ingehaald worden binnen de geldigheidsperiode van de strippenkaart op elke andere locatie en les van Zumba in da Zity.Let wel:

tijdens de geldigheidsperiode van een strippenkaart is het niet mogelijk om met twee of meer mensen een strippenkaart te delen of strippen over te dragen als je een les niet kunt volgen! Strippen aan iemand anders overdragen is alleen mogelijk als je zelf met de lesperiode stopt!

Bij ziekte:

Bij ziekte geldt een eigen risico periode van vier weken. Ben je daarna nog ziek kun je aanspraak maken op het resterende lesgeld of je niet opgemaakte strippen doorschuiven.

Verlies van je strippenkaart:

Let goed op je strippenkaart! Bij verlies van een 10 Strippenkaart brengen wij € 5, bij een 20 strippenkaart € 10 administratiekosten in rekening!

Korting bij aanschaf strippenkaart voor afloop oude strippenkaart:

Bij aanschaf van een nieuwe strippenkaart (SK ) vóór afloop van je oude ontvang je 5 euro korting! Je moet je strippenkaart dan bij de docente zelf kopen, die de nieuwe geldigheidsdatum op je kaart zet. De geldigheid van je nieuwe strippenkaart gaat meteen de hierop volgende lesweek in!

Aansprakelijkheid

Move in da Zity is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect respectievelijk van of aan goederen van de deelnemers en is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen van deelnemers.

  • Aanmelden

    Doe mee met de strippenkaart van je keuze! 10 of 20 strippenkaart!

    Lees meer
  • Speciale Tarieven

    Studenten en scholieren ontvangen korting!

    Bekijk tarieven