Ewa

Ewa_websiteHallo, mijn naam is Ewa. Ik ben de oprichter van Move in da Zity. Bewegen is mijn passie. Bijna alles wat beweegt en met je lijf te maken heeft. Ik begon ooit in een ver verleden met yoga en toen kwamen er dans en Tai Chi (martial arts) bij.
Ik geef les sinds 1993. Destijds combineerde ik bewegen op muziek en elementen uit Yoga, Tai Chi en energetisch lichaamswerk. Later kwam Zumba op mijn pad. Daarin gaf ik met veel enthousiasme jarenlang les binnen mijn eigen bedrijf Zumba in da Zity.
De laatste tijd heb ik een opleiding tot Yoga docente gevolgd en richt ik mij nu meer op Yoga en Pilates. Yoga is een fijne manier om via ademhaling en beweging in contact te komen met jezelf en aan je geestelijke en fysieke gezondheid te werken. Pilates vind ik uitmuntend voor het ontwikkelen van een mooie spierdefinitie, een sterke core en een goede houding.
Mijn Yoga lessen zijn heel gevarieerd. In mijn lessen komen elke keer een ander thema en vorm van Yoga aan bod.

Lessen

Piloxing, Zumba, Pilates, Yoga

Miloushka

Hallo, mijn naam is Miloushka Tjin-A-Kwie. Mijn roots liggen in Curacao, waar ik vanaf heel jong danslessen heb gevolgd en in allerlei dansgroepen heb gedanst. Daarnaast heb ik ook danslessen gegeven en danschoreografieën gemaakt. Bij Move in da Zity en andere sportscholen /sportverenigingen geef ik Zumba. Zumba is voor mij een hele boeiende, gezellige en muzikale manier om fit te blijven. Tijdens een Zumbales breng ik mijn enthousiasme en passie voor dansen over aan anderen en motiveer ik mensen om meer te gaan bewegen. Ik vindt het fijn om een goede sfeer te scheppen zodat iedereen zich thuis kan voelen in de les en op zijn eigen niveau kan meedoen en swingen op heerlijk muziek in een prettige ambiance. Mijn motto: “Zumba is…. Genieten, Ontspannen en Get Fit!”

Mijn missie en overtuiging:
mensen bemoedigen, motiveren en/of coachen om meer uit zichzelf te halen en op die manier ook meer uit het leven te halen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen voor een bepaald doel en met een bepaalde missie is geschapen, maar niet iedereen is in staat of krijgt de kans om het beste eruit te krijgen. “Just call my name and I will be there”!

Lessen

Zumba

Bianca Pratali

Hi! I’m Bianca and I’m a fitness teacher in the Move in da Zity team. I have been practicing sports since when I was a child but my background comes mainly from ballet, acrobatic and contemporary dance. I am Italian and I live in the Netherlands.
I worked as a professional dancer in the international dance company called eVolution dance theater by Anthony Heinl as dance-captain and soloist dancer for many years and I worked as an aerial dance performer in different events and Italian television programs. Parallel to my career as a dancer I started to teach dance but also others kind of disciplines as Hatha Yoga, Pilates and fitness.
I can’t imagine a life without movement and music! I love my job because it enables me to help other people to stay healthy and feel better.
And from my personal experience I really belive that movement is the best medicine ever!
At Move in da Zity I teach Zumba and Piloxing.

Lessen

Zumba, Piloxing

  • Aanmelden

    Doe mee met de strippenkaart van je keuze! 10 of 20 strippenkaart!

    Lees meer
  • Speciale Tarieven

    Studenten en scholieren ontvangen korting!

    Bekijk tarieven